Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

συλογικότητα θεραπαυομένων ΟΚΑΝΑ

Η ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ  ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ  ΟΚΑΝΑ,   ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ  ΑΠΟ  ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ   ΥΠΟ   ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ή ΕΠΙΣΗΣ  ΕΠΑΝΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥΣ  και  ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ   ΑΠΟ  ΟΠΙΟΥΧΑ   και   ΑΛΛΕΣ   ΕΘΙΣΤΙΚΕΣ  ΟΥΣΙΕΣ  ,ΟΠΩΣ  Η ΚΟΚΚΑΙΝΗ  κλπ.

19 σχόλια:

  1. παρακαλω να γραετε την γνωμη σας για τις ουσιες ,τον εθισμο την ζωη και την κολαση .Γραψτε ,διακικηστε την ιδεα την αποψη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον εκμεταλευτηκανε τον αγωνα μας οι υπαλληλοι των μοναδων, αδικα ομως διοτι ολα ηταν προαποφασισμενα.1.Εκτος απο την αποφαση να μας κρυψουν στελνοντας μας στα νοσοκομεια (ως ασθενης)2.Και παλι οι γιατροι (οπως παντα) να παρουν την μεριδα του λεοντος και3.Μας αναγκαζουν να πληρωνουμε την μεθαδωνη (συνταγογραφιση) μεσω των ταμειων μας! Ολα αυτα στο πλαισιο της οικονομικης πολιτικης...Μονο ενα ξεχασαν!Να μας βαλουν μια σφραγιδα στο κουτελο που να γραφει ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. Φαινεται τους αρκει η Σπιναλογκα για να μας κρυψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συλλήψεις και συρματοπλέγματα ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ .ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ, Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ.ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΗΦΑΓΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ,ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ,ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ,ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ .ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ,ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ,ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ,Η ΣΥΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΩΝ ,ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΠΛΟΙΝΤ ,ΠΑΡΑΝΟΜΑ .ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ .ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ?? ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ?? ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ?? ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΔΩ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ. Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ ,ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ .Ο ΟΚΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΟΔΗΣΤΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ,ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ .ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ .ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το συρμα
    Το πρωτοειδα στο σχολείο , μετα στο στρατο ,μαζι με την εκδοχη ότι το συρμα προστατευει τους από δω , από τους από εκει.Μετα το ειδα στη φυλακη ,παλι προστατευε τους από εκει , από εμας τους από δω.Υστερα στο ψυχιατρειο , παλι το σωτηριο συρμα .Αυτή η κοινωνια λεει ,με τη φωνη του ηγετη ,ότι οι από εδώ ,χρειαζονται να προστατευτουν από τους από εκει ,τους προσφυγες.Ποτε ηταν που σε πειραξε το συρμα τελευταια φορα ? ,ποτε ενοιωσες τον ρολο του ακριβως .Το καλοκαιρι όταν σε χωρησε μεσοαστε από την ακριβη παραλια των διασημων και καλα.Ειχες υποστει ηδη την βια του συρματος .Οταν πηγες για μπανιο και παρανομα ειχαν αποκλεισει την θαλασσα .Το συρμα στον Εβρο , είναι το συρμα που απλωνει ο κοινωνικος ρατσισμος σε βαρος σου κι όχι υπερ σου. Είναι η προεκταση του συρματος που ειπαμε προηγουμενως.Σημερα οι κοινωνικες και πολιτικες ομαδες , οι αποκλινουσες συμπεριφορες , οι ομαδες αμεα και οι εχοντες πολιτικα λαθος (?) συμπεριφορες ,οφειλουν να χωρισθουν με σαφη ορια , ώστε να πολεμηθουν κατά μόνας.Η προθεση είναι σαφης ,επιδιωκουν την αποδοση ιδιοτητων και ρολων σε ομαδες και όχι σε ατομα .Ετσι λοιπον ,οι Πακιστανοι είναι πχ.κλεφτες,οι Ρωσοι μαφιοζοι ,ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ καταστροφεις κλπ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΕΧΝΗΤΑ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ «ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΩΝ ,ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΛΠ ΟΜΑΔΑ ,Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΥΡΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΧ,ΣΤΑ ΟΠΙΟΥΧΑ ,….ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ.Μεσα από την αυτοοργανωση γκρεμιζουμε τα συρματα των φυλακων που υψωνουν οι εξουσιαστες γυρω σου ,ο πολιτης που εχει αναγκη φαρμακευτικες ουσιες ηδη βρισκεται στο στοχαστρο των περικοπων ,η οικονομια και η εκπτωση της υποσκαπτουν την κοινωνικη παροχη του κρατους που αφορα στην απεξαρτηση .περιφρουροντας τα δικαιωματα καταργοντας τα συρματα αποδεικνυουμε ότι ,Ο ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ,ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ Ο ΧΕΙΡΑΓΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ,ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ .ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΛΕΥΡΑ.
    .με φιλικους χαιρετισμους Δ.Α.Αιβατζιδης ,
    εκ της συλλογικοτητος
    ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οικοι ανοχης και τσιφλικια των δ/ντων των μοναδων εγιναν ολες οι μοναδες του ΟΚΑΝΑ. Οι χουντα των δ/ντων αλλωτε διωχνει, αλλωτε συνχωρει κι αλλωτε δινει ευκαιριες...Κριτηρια? Οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ σωζονται, οι υπολοιποι εκπαιδευονται στη ρουφιανια κι οσοι αρνουνται τα παραπανω διωχνονται απ το κρατικα Χιτλερικο καθεστως. Η θεραπεια ερχεται δευτερη και κατα'ι'δρωμενη! Αλλωστε ποιον ενδιαφερει? Παντως ΟΧΙ τις μοναδες! Κριμα γιατι ειμαι απ αυτους που μπηκαν ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ στο προγραμμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OΧΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.Εχει καταντησει αηδια αυτο που γινεται στο οκανα Ερεσσου καθε δυο μερες δειωχνουν ατομα που χρειαζονται βοηθεια.Λενε οτι ειναι βραχειας που συμαινει καθεσαι ενα χρονο αντε δυο αυτο ειναι κοροιδια,γιατι υπαρχουν ατομα απο πεντε μεχρι οχτω χρονια.Οταν διωχνουν λενε οτι τους συμφερει για να μεινουν τα τσιρακια τους.Να υπαρχει ενα πλαισιο σε ολα τα οκανα και οχι οτι τους συμφερει.Αν ειμασται ολοι ενωμενοι μπορουμαι να τα καταφερουμαι.Ειμασται ΖΩΝΤΑΝΟΙ και οχι νεκροι οπως νομιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονο οι ρουφιανοι επιβιωνουν τωρα πια ομως τη ρουφιανια πολλοι την αγαπησαν,τον ρουφιανο κανενας.Να υπαρχει ενα πλαισιο σε ολα τα οκανα,να καταργηθει η λιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρεπει να μας συμπεριφερονται σαν ασθενεις και να μας βοηθανε και οχι να μας πετανε πισω στη πιατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι θα κανουν οι θερπευτες τωρα που θα μεταφερθουμε στα νοσοκομεια? Στα σπιτια τους να ξυνουν το μου.. τους!!! Δε ντρεπονται που εργαζονται4 ωρες και περνουν ενα κοσμο λεφτα οι 'επιστημονες'. Το πουλο και στα σπιτια τους οι χαραμοφαιδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά τα λέτε ρε μάγκες μου, λίγο πολύ συμφωνώ με τα περισσότερα απ' τα γραφόμενα, αλλά εμείς τι κάνουμε? Περιμένουμε να πάρουν οι άλλοι τις αποφάσεις για την πάρτη μας? Περιμένουμε κάποιον "μπαμπά" να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα? Λίγο - πολύ αυτό κάναμε πάντα στη χρήση, αλλά μήπως χρειάζεται τώρα να πάρουμε τη ζωή μας στά χέρια μας, γιατί γιά τη ζωη μας πρόκειται.
    Περιμένω να δω προτάσεις για δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αγαπητοι συνοδοιποροι θελω απο εδω να σας εξηγησω γιατι απομακρυνομαι πλεον και διακοπτω καθε επικοινωνια με ολους και το εννοω ακομη και με συγγενεις ,Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ,ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΟΤΙ Η ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΑΠΙΑ ,ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ -ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ -ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΕ ΑΚΟΜΗ -ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ,ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ,Ή Ο ΚΑΡΤΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ,Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΜΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με την παραιτηση δεν βγαινει ΤΙΠΟΤΑ...αυτο που σ ενοχλει..αυτο χτυπα, αυτο κοιτα ν αλλαξεις...γιατι: αν δεν το κανεις εσυ..τοτε ποιος? ξερω...εχεις κουραστει! λες: τιποτα δεν βγαινει..τιποτα δεν αλλαζει..ΚΙ ΟΜΩΣ! ολα αλλαζουν αρκει να το θελεις κι οχι απλα να το επιθυμεις...Σκεψου στο τελος του δρομου..οταν εχεις αλλαξει την ροτα του δρομου, εστω κι 1 χιλιοστο...ικανοποιηση...και το κυριοτερο? εχεις κανει τα πραγματα λιιιγο πιο ευκολα για τους επομενους, τους νεοτερους...που αξιζουν ενα καλυτερο μελλον, οπως το αξιζες κι εσυ στην ηλικια τους...αλλα δεν υπηρχε αλληλεγγυο χερι να σε κρατησει...Αλλωστε, για να μην μακρυγορω, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ειπε καποτε ο Νιτσε...κι ετσι ειναι!!! (κ μην μπεις στην διαδικασια να πεις: καλα ολα τουτα...εσυ τι κανεις? Δεν γραφω ολα τουτα με απωτερο σκοπο να συγκριθουμε...τα γραφω για να σε πεισω οτι με την αδρανεια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ) συνθεραπευομενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρίμα ρε μήτσο, και ήθελα να τα πούμε. Πάνε πολλά χρόνια που έχουμε να βρεθούμε και ήθελα να σε δω, ο φωτογράφος είμαι. Τέλος πάντων, να είσαι καλά και να προσέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η Πικρία γενναει μοναχικοτητες ,ηθελα να ευχαριστησω ολα εκεινα τα παιδια που μαζι βαδισαμε τοσα αδοξα χρονια στα παγωμενα πεζοδρομια του εθισμου.Τα παιδια που μεγαλωσαμε μαζι ,και γιναμε απο εφηβοι ,σημερα γονεις ,μετα τριαντα χρόνια,Ναι Μαρια ναι Συλογε χαρι σε σενα χαρι σε σας υπαρχει αυτη η αλληλεγκυη υπαρχει ομως και η νοσηροτητα .Δυστηχως η ανεργια γιγαντωθηκε ,δυστηχως δεν ειμαστε ολοι εισοδηματιες ,ετσι σε στριμωχνει η ζωη ,οταν εχεις μια φωνη στην μνημη και εκει που φανατσιωνεις ενα καινουργιο εφηβο ,ξανα στους δρομους με φρεσκιες ιδεες ,ερχεται η ασθενεια των γονιων, η απολυση , και οι δυσκολιες που πλεον δεν ξεπερνιουνται .Μερικους τα εδρανα στον τεταρτο και τον εκτο δεν τους δεχονται ,τους διωχνουν οι καρεκλες εκει ψηλα αριστερα οπως μπαινεις στην αιθουσα .Ολη η δικοεξελικτικη πορεια του κοινωνικου μας συστηματος ολη η μεριμνα για τον ασθενη ,καλειται να καταθετει το αυτονοητο ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ,ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝ ΤΗΝΚΑΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ η ΟΙ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΙ ΚΛΠ. τοτε το εγκλημα η στερηση η ποινικοποιηση οι γιατροι,οι δικηγοροι ,οι δικαστες θα εχαναν το 80% της κινησης του επαγγελαματος και χωρις χαρτοσημα και εξοδα παραστασης δεν περπαταει το κρατος ,ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ,ΤΟ ΣΠΥΡΟ ..ΤΗ ΜΑΡΙΑ ,ΤΗ ΧΑΡΑ ,ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ,ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΘΕΟΥ ,ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://s.enet.gr/resources/2011-04/1385519-thumb-
    ΑρχικήΕιδήσειςΔιαδρομή ΕλευθερίαςΑναρχική ΑρχειοθήκηΚείμεναΠροκηρύξειςΑφίσεςΕκδόσεις
    Πρόσφατα
    ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΑ
    ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
    ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 104
    Επαναστατική προοπτική, αντάρτικο πόλης και αναρχία (Μέρος B΄)
    Links
    ANARCHY PRESS GR
    Ξανά Στους Δρόμους, Αναρχική Αρχειοθήκη Θεσσαλονίκης
    anarchypress.gr
    Δολοφονήθηκε ο Μπιν Λάντεν;
    Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά και με...
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ΑΡΕΤΗΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    Από το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με συνεργεία του...
    Τα «ΝΕΑ» Σαλόνια της Εξουσίας, οι Αριστεροί ένοικοι και η Αναρχική Προοπτική
    Στην διακαναλιακή του συνέντευξη [σημ. λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές...
    Επικοινωνία
    anarchy@vip.gr
    ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ


    Παρασκευή 13 Μαΐου ώρα 6:30μμ
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Αθήνας




    Περισσότερα...

    ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΑ

    Ενάμισι περίπου μήνα μετά από την σεισμική καταστροφή που έπληξε την Ιαπωνία, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, η κατάσταση παραμένει κρίσιμη σε σχέση με την υπαρκτή, πλέον, πυρηνική καταστροφή. Το ραδιενεργό υλικό που διασκορπίζουν οι πυρηνικοί αντιδραστήρες εξακολουθεί να μολύνει τη γη, τη θάλασσα και την ατμόσφαιρα.

    Όταν τα όρια που έχουν τεθεί ξεπεράστηκαν σε πολλές περιοχές κατά 100.000 φορές, τότε γίνεται αντιληπτό το μέγεθος των επιπτώσεων. Οι επιστήμονες, όντας –οι περισσότεροι από αυτούς– υπηρέτες των συμφερόντων των εξουσιαστών, ψελλίζουν διάφορα παραμύθια για να καθησυχάσουν τον κόσμο. Μιλούν για εξασθένηση του πυρηνικού νέφους τη στιγμή που γνωρίζουν πολύ καλά πως για να υπάρξει κάποιου είδους εξασθένηση χρειάζεται να περάσουν εκατοντάδες χρόνια, ενώ οι επιπτώσεις επιβαρύνουν για μεγαλύτερα διαστήματα το περιβάλλον.

    Περισσότερα...

    Περισσότερα Άρθρα...
    ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ
    ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 104
    Επαναστατική προοπτική, αντάρτικο πόλης και αναρχία (Μέρος B΄)
    Επαναστατική προοπτική, αντάρτικο πόλης και αναρχία (Μέρος Α΄)
    Στη μνήμη του Λάμπρου Φούντα…
    ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 103
    Να πολιορκήσουμε τους ναούς κάθε εξουσίας μέχρι να σωριαστούν σε ερείπια – ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 102
    Μενίδι: Άλλο κοινωνικός και αντικρατικός αγώνας κι άλλο πολιτική σπέκουλα
    ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 101
    « ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

    Σελίδα 1 από 151
    Δημοφιλή
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
    Αυτές οι νύχτες είναι του Μιχάλη
    Για το Ελευθεριακό Αναρχικό Αντιεξουσιαστικό Φόρουμ
    Έκθεση Φωτογραφίας στο Πολυτεχνειο (Γκίνη)
    8 Ιούνη: Εκτεταμένες συγκρούσεις σε όλο το κέντρο της Αθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. /users/dimitrisaivatzidis/Pictures/iPhoto Library/Masters/2011/04/12/20110412-215238/04042011005.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. /users/dimitrisaivatzidis/Pictures/iPhoto Library/Masters/2011/05/02/20110502-224359/default.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τελικα τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα καλη η θεωρεια το πεισμα ολα ,αλλα τελικα δεν πανε ολα να γ... αφου ετσι κι αλλιως η προσληψη ρατσιστικη θαειναι και μεις παντα υα ειμαστε οι πρωην και η κοινωνια αυη ειναι φυλακη ,δεν γαμιεται το συμπαν κουραστηκα πια ,ετσι γινεσαι μηδενιστης ,και λες ναι καταστρεψτε το συμπαν ετσι κι αλλιως θα το κανει η εξουσια για εμας .ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ...γνωριζετε βεβαια οτι σε αυτες τις γραμμες εμφυλοχωρι ο καθε σφακιανακης και μετα ο καθε ψυχιατρος της γαδα βγαζει πορισμα νοσηροτητος και επικινδυνοτητος του παρακολουθουμενου,κοινωνια ρουφιανων ,εσχατως εγιναν τιμητες και οι ρουφιανοι ημαρτον πια ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή